Zskat/ marts 12, 2018/ Ikke-kategoriseret/ 0 comments

Det må være op til den enkelte at afgøre men én ting er sikkert og det er at bitcoins og krypto-valuta endnu ikke er blevet anerkendt på ligefod med valutainvesteringer, investering i værdipapirer m.v.

Èt er at det kan være sjovt at være med når de stiger i værdi. Også selvom det udløser beskatning som personlig indkomst. Noget andet er at det er knap så sjovt når de falder og man så finder ud af at man kun får fradrag som ligningsmæssigt fradrag (med en skatteværdi på ca. 25%).

Der er bebudet nye regler hvor man må formode at reglerne bliver mere ensartet over til aktieavancebeskatningsloven eller kursgevinstloven. Dvs. med beskatning som enten aktieindkomst eller kapitalindkomst, men sådan som det ser ud nu er beskatningen asymmetrisk.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*