Zskat/ marts 12, 2018/ Ikke-kategoriseret/ 0 comments

Som det ser ud lige nu indtager SKAT en klar førsteplads; “Du er nu nummer 4.237 i køen”. Min egen datter skulle lige ind og regne på sit feriebudget og ville derfor lige checke sin årsopgørelse på vejen til Jylland da vi var nået til Odense. Hun kom igennem lige da vi ramte Århus 🙂

SKATs pressechef udtalte for et par år siden, at det ikke er anderledes end myldretid ved juletid.

Problemet er bare at SKAT er en serviceorganisation. Dvs. det kalder de sig. Rådet herfra må være at man lige venter 1-2 uger med at begynde på selvangivelserne; og så iøvrigt håber på at systemerne ikke er brudt helt sammen inden da.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*