Zskat/ marts 17, 2018/ Ikke-kategoriseret/ 0 comments

I forbindelse med skatteklagesager ydes der omkostningsdækning (til sagkyndig bistand) fra SKAT: Opnås der helt eller overvejende medhold ydes der 100% godtgørelse. Opnås der ikke eller kun delvist medhold ydes der 50% godtgørelse.

Ansøgningsprocessen er nu blevet digitaliseret (man afviser helt ansøgninger der indsendes manuelt pr. mail). Har netop prøvet at søge digitalt for første gang og det virker. Det interessante bliver så at se om sagsbehandlingen går hurtigere 🙂

Èn ting der er meget væsentligt når vi taler ansøgning om omkostningsdækning er iøvrigt specifikation. Man kommer ikke langt hvis den eneste dokumentation der fremsendes er en fakturaafregning fra revisor/rådgiver uden egentlig specifikation af det udførte arbejde. Her viser erfaringen at man kommer lettest i mål ved at lave en timebaseret opgørelse. Enten som en del af selve fakturaen eller som et bilag.

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*